Uw garagedeur, de blikvanger van uw huis of bedrijf

I.E.S. Garagedeuren uit Zoetermeer repareert, levert en monteert garagedeuren. Ook nieuwe garagedeuren leveren en monteren wij (handbediend of elektrisch aangedreven). Tevens maken wij bestaande garagedeuren elektrisch en op afstand bedienbaar. Ook zijn wij sterk in het repareren van garagedeuren en garagedeur motoren. Wij hebben dan ook vele onderdelen van oude, niet meer bestaande merken op voorraad (zoals Sesam en Robot) om u snel van dienst te kunnen zijn.

Om direct te kunnen bespreken hoe wij u kunnen helpen vragen wij u om even de telefoon te pakken en te bellen naar 079 - 341 69 50. Zo kunnen we snel duidelijke afspraken maken!

Neem contact op Onze garagedeuren

Referentie Dhr. de Groot

Goede ervaring met een vakman. Deze meneer heeft van onze niet werkende aluminium garagedeur weer een werkende deur gemaakt, die elke dag weer wordt gebruikt.

Referentie Dhr. Copier

Duidelijke afspraken, zeer veel ervaring en onze nieuwe garagedeur ziet er helemaal top uit.

Over I.E.S. Garagedeuren

Al 30 jaar ervaring in garagedeuren in Zoetermeer en omgeving

I.E.S. Garagedeuren is 30 jaar geleden opgericht door Dick de Vries en is sindsdien altijd trouw geweest aan het principe dat ouderwetse service werkt! Een klant die eenmaal met ons gewerkt heeft, loopt nooit meer weg. Neem contact met ons op en ervaar het zelf. Ons telefoonnummer is: 079 - 341 69 50.

Voorbeeld van ons werk.

Voorbeeld van ons werk.

Voorbeeld van onze deuren.

Voorbeeld van onze deuren.